Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η animated σειρά Star Wars: Clone Wars του Genndy Tartakovsky έρχεται στο Disney+

*
Η Disney ανακοίνωσε πως το ιδιαίτερα φιλόδοξο project με την animated σειρά Star Wars: Clone Wars του Genndy Tartakovsky θα προβληθεί σύντομα από το Disney+. Συγκεκριμένα, η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Απριλίου μαζί με άλλα projects στον κόσμο του Star Wars, όπως το Ewoks και το The Story of the Faithfull Wookie, όπου και θα δούμε την πρώτη εμφάνιση του Boba Fett. Το Star Wars: Clone Wars του Genndy Tartakovsky προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Cartoon Network στις αρχές των 2000s και η επιτυχία του στάθηκε ως αφορμή για το Star Wars: The Clone Wars. Η σειρά προβλήθηκε σε μορφή επεισοδίων και μετά κυκλοφόρησε σε DVD, ενώ στο Disney+ θα επανέλθει στο πρώτο στάδιο. Ο Genndy Tartakovsky έχει βάλει την υπογραφή του σε πολύ σημαντικά projects animated σειρών, όπως τα Dexter’s Laboratory, Samurai Jack και Primal.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*